Personlig hjälp med bildredaktörsuppdrag & bildsökningar

Behöver du professionella och erfarna bildredaktörer?

Som kund hos IBL har du alltid kostnadsfri personlig hjälp med enstaka bildsökningar på vår hemsida, men vi erbjuder också mer omfattande hjälp med bildredaktörsuppdrag. Vi har en rad duktiga bildredaktörer som kan allt om bild och form. Vi har också ett gott kontaktnät med över hundra professionella fotografer runt om i landet.

Våra erfarna bildredaktörer vet vilken fotograf som passar bäst till just ditt uppdrag och de vet vilka bilder som passar i vilket sammanhang. Våra redaktörer arbetar med fingertoppskänsla för bild och stil och har gedigna kunskaper om bildspråket. Vi förstår vikten av att läsa av och förstå dig som kund och ditt uppdrag för att finna rätt bilder. Dessutom håller vi alltid budget och levererar i tid innan deadline.

Hos IBL Bildbyrå kan du köpa professionella bilder på nätet. Oavsett om du behöver köpa bilder till din webbplats, för tryck eller för andra projekt så har vi vad du söker. I vår bildbank finns alla olika sorters bilder. Populärt är våra vackra svenska naturbilder tagna av professionella och duktiga fotografer över hela Sverige. Vi tillhandahåller också bilder ur bildarkiv från dagspress såsom Aftonbladet och GP. Hos oss kan du dessutom köpa licensfria bilder ur ett sjuttiotal utländska bildarkiv. Finn inspiration och beställ när du bläddrar mellan bilder av människor, snygga illustrationsbilder, härliga resmålsbilder, modellbilder, reklambilder och genrebilder. Vi har även spännande historiebilder, djurbilder och Sverigebilder.

Här nedan ser du några av de exempel där IBL bidragit med professionell bildredaktion. Vi har lång erfarenhet och kunskap om hur man bildsätter och skapar historier i bilder

Beställ och köp professionella bilder till din hemsida. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi arbetar med bildredaktörer. Vi lämnar också gärna referenser och visar upp våra utförda uppdrag på förfrågan. Kontakta oss redan idag för bilder som möter dina behov.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Bildredaktörer
petra@ibl.se
0435-44 08 60
jk@ibl.se
08-446 08 63